1
20
Cícer s bravčovým karé a parmezánom

Cícer s bravčovým karé a parmezánom

30 min
4 porcie
  • 1 väčšia cibuľa
  • 6 strúčikov cesnaku
  • olivový olej Primadonna
  • 1 cuketa
  • čerstvý tymian
  • 250 g cíceru z konzervy Freshona
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • 1 konzerva krájaných lúpaných paradajok Freshona
  • 1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate
  • 8 plátkov bravčového karé bez kosti
  • hoblinky parmezánu Lovilio

Postup

POTREBUJEME

  • mažiar
  • sitko

Cícerové ragú

Cibuľu a 5 strúčikov cesnaku nasekáme nadrobno. Restujeme ich dozlatista na rozohriatej panvici s olivovým olejom. Základ ochutíme soľou a korením. Potom pridáme na kocky nakrájanú cuketu a lístky tymianu.

Keď cuketa získa zlatistú farbu, prisypeme cícer, ktorý sme prepláchli v studenej vode. Osolíme, okoreníme a chvíľu spolu opekáme. Potom prilejeme paradajky z konzervy a podľa potreby trochu vody. Varíme ďalej ešte asi 10 minút (dávame pozor, aby sa cícer nerozvaril).

Bylinkový dresing

Petržlenovú vňať a 1 strúčik cesnaku nasekáme a spolu s olivovým olejom rozomelieme v mažiari. Ochutíme soľou a korením.

Bravčové karé

Umyté a osušené plátky bravčového karé osolíme a okoreníme. Opečieme ich sprudka na panvici s rozpáleným olivovým olejom do zlatohneda.

Servírovanie

Jedlo podávame pokvapkané dresingom a aj posypané hoblinkami parmezánu.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať