0
8
Špagety s morčacím mäsom, cesnakom, čili a parmezánom

Špagety s morčacím mäsom, cesnakom, čili a parmezánom

30 min
4 porcie

Suroviny

  • olivový olej Primadonna
  • 300 g morčacieho mletého mäsa
  • 3 strúčiky cesnaku
  • soľ Kania
  • čierne mleté korenie Kania
  • 1 zväzok lahôdkovej cibuľky
  • 1 štipľavá paprička
  • 50 g masla Pilos
  • šťava z 1 citróna
  • čerstvá pažítka
  • čerstvá petržlenová vňať
  • 200 g špagiet Combino


Servírovanie

  • 50 g parmezánu Milbona

Potrebujeme

panvicu


POSTUP

V rozohriatej panvici s olejom orestujeme mleté mäso, pridáme na plátky nasekaný cesnak a ochutíme soľou a korením. Prihodíme na kolieska nakrájané biele časti lahôdkovej cibuľky, nasekanú štipľavú papričku bez semienok, premiešame a opäť restujeme. Keď mäso získa zlatistú farbu, pridáme maslo a ochutíme soľou alebo korením podľa potreby. Pred koncom do zmesi prilejeme šťavu z citróna, necháme prevrieť a na záver pridáme nasekané bylinky a nasekanú zelenú časť lahôdkovej cibuľky.

Špagety uvaríme vo vriacej osolenej vode podľa návodu na obale.

Uvarené špagety primiešame k mäsovej zmesi.


Servírovanie

Špagety s morčacím mäsom servírujeme v hlbokom tanieri posypané nastrúhaným parmezánom.

Pridať do kuchárskej knihy
Ohodnotiť recept
Zatiaľ nikto nekomentoval


Máš všetko, čo potrebuješ?

Kuchynské pomôcky a mnoho iného nakúpiš v našom online shope na Lidl.sk.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať