0
8
Francúzske toasty s karamelizovanými jablkami

Francúzske toasty s karamelizovanými jablkami

30 min
2 porcie
  • 2 maslové croissanty
  • 60 ml mlieka Pilos
  • 1 vajce
  • 1 lyžička vanilínového cukru
  • rastlinný olej Promienna
  • 1 jablko
  • 1 lyžica medu Confeira
  • štipka mletej škorice Mikado

Postup

V miske dôkladne vyšľaháme mlieko, vajce a vanilínový cukor. Croissanty nakrájame na kolieska a obalíme v zmesi. Opekáme ich na rozohriatej panvici na troche oleja z oboch strán dozlatista.

Jablko ošúpeme, vykrojíme jadrovník a nakrájame na menšie kocky. Orestujeme ich na rozohriatej panvici na troche oleja.

Po 2 minútach pridáme med a počkáme, kým kúsky jabĺk neskaramelizujú. Opečené kúsky croissantov servírujeme s karamelizovanými jablkami.

Na záver posypeme štipkou mletej škorice.

MASLOVÝ CROISSANT

Výborná maslová chuť mäkkého, nadýchaného pečiva.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať