0
29
Grilované kuracie prsia v broskyňovej marináde

Grilované kuracie prsia v broskyňovej marináde

40 min
3 porcie
  • 500 g kuracích pŕs
  • 3 lyžice olivového oleja Biotrend
  • 1 limetka
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice broskyňového džemu Sympathica
  • 1 červená feferónka alebo čili paprička

Postup

Z olivového oleja, šťavy a kôry z jednej limetky, pretlačeného cesnaku, broskyňového džemu a nadrobno nasekanej feferónky si pripravíme marinádu. Vložíme do nej umyté a osušené kuracie prsia. Necháme odstáť v chladničke aspoň 30 minút (najlepšie však celú noc).

Marinované kuracie prsia grilujeme na miernom ohni do zlatohneda. Podávame s rôznymi šalátmi.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info