0
2
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

1 h 30 m
12 porcií

Suroviny

Korpus

  • 150 g hladkej múky Belbake
  • 70 g práškového cukru Belbake
  • 70 g mletých mandlí Belbake
  • štipka soli Kania
  • 140 g masla Pilos
  • 2 žĺtky


Náplň

  • 120 g masla Pilos
  • 80 g trstinového cukru Belbake
  • 2 vajcia
  • 110 g mletých mandlí Belbake
  • 20 g hladkej múky Belbake
  • 20 g Zlatého klasu


Ešte budeme potrebovať

  • 7 stoniek rebarbory
  • 250 g jahôd
  • 30 g trstinového cukru Belbake
  • šťava z ½ citróna

Potrebujeme

kuchynský robot s nadstavcom lopatka, valček, sklenenú formu na tart s výškou 2 cm a priemerom 26,5 cm


POSTUP

Korpus

Sypké suroviny zmiešame v robote s nadstavcom metlička. Pridáme žĺtky a premiešame do spojenia. Hotové cesto necháme odpočinúť v chladničke. Cesto rozvaľkáme, preložíme do formy, utlačíme, prebytočné okraje zrežeme a dno poprepichujeme vidličkou.


Náplň

Maslo vyšľaháme s trstinovým cukrom do peny. Prisypeme múku, Zlatý klas, mleté mandle a premiešame. Na cesto nanesieme náplň. Na náplň rozložíme očistenú a na kúsky nakrájanú rebarboru a jahody. Posypeme cukrom a pokvapkáme šťavou z citróna. Koláč pečieme v rúre vyhriatej na 170 °C približne 30 minút. Po upečení ho necháme úplne vychladnúť.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať