0
3
Tvarohový nákyp so pšenom a s malinami

Tvarohový nákyp so pšenom a s malinami

50 min
4 porcie

Suroviny

Nákyp

  • 140 g pšena Campo Largo
  • 300 ml mandľového nápoja Vemondo
  • 80 g trstinového cukru Belbake
  • 2 vajcia
  • 250 g jemného polotučného tvarohu Pilos
  • 200 g mrazených malín


Krém

  • 250 g mascarpone Milbona
  • 100 ml smotany na šľahanie Pilos (40 %)
  • 50 ml javorového sirupu Maribel


Na ozdobu

  • 80 g plátkov mandlí Belbake
  • 200 g malín

Potrebujeme

metličku, panvičky


POSTUP

Pšeno premyjeme vo vode a varíme v mandľovom nápoji domäkka približne 15 minút. Cukor s vajcami vyšľaháme. V miske zmiešame vychladnuté pšeno s tvarohom, vyšľahanými vajcami a mrazenými malinami. Zmes prenesieme do panvičiek a pečieme v grile alebo v rúre vyhriatej na 200 °C približne 20 minút.


Krém

Mascarpone, smotanu na šľahanie a javorový sirup vymiešame v miske.

Mandľové lupienky opražíme na panvici.


Servírovanie

Panvičku ozdobíme krémom, mandľami a malinami.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať