0
2
Kokosová panna cotta s mangovým pyré

Kokosová panna cotta s mangovým pyré

4 h 20 m
3 porcie

Suroviny

  • 5 plátkov želatíny
  • 400 ml kokosového mlieka Freshona
  • 200 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
  • 40 g kryštálového cukru Belbake
  • 20 g vanilínového cukru Belbake
  • maliny
  • 1 mango
  • 1 lyžica medu


Servírovanie

  • maliny
  • čerstvá mäta

Potrebujeme

hrniec, poháre


POSTUP

Želatínu namočíme do vody a necháme ju chvíľu odležať.

Kokosové mlieko, smotanu na šľahanie, kryštálový a vanilínový cukor zmiešame a dostaneme tesne pod bod varu. Hrniec odložíme bokom, želatínu dôkladne vyžmýkame a pridáme ku kokosovému základu. Miešame, kým sa želatína úplne rozpustí. Na dno pohárov uložíme maliny, ktoré zalejeme kokosovým krémom. Panna cottu dáme stuhnúť do chladničky na minimálne 4 hodiny. Mango s medom rozmixujeme na hladké pyré, ktoré navrstvíme na stuhnutú panna cottu. Ozdobíme malinou, lístkom mäty a podávame. 

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať