Kokosový cheesecake s malinami
Suroviny
Základ
- 200 g maslových sušienok Sondey
- 130 g masla Pilos
Náplň
- 250 g roztierateľného tučného tvarohu Pilos
- 250 g mascarpone Lovilio
- 150 bielej čokolády Fin Carré
- 200 ml kokosového mlieka Freshona
- 3 vajcia
- 50 g strúhaného kokosu Belbake
- 170 g mrazených malín
Servírovanie
- biela čokoláda Fin Carré
- 1 hrsť malín
Potrebujeme
uzatvárateľné vrecko, valček, okrúhlu formu na pečenie s priemerom 23 cm
POSTUP
Maslové sušienky vysypeme do uzatvárateľného vrecka a valčekom rozmrvíme na strúhanku. Rozmrvené sušienky zmiešame s roztopeným maslom a lyžicou zarovnáme na dno tortovej formy.
V mise zmiešame tvaroh, mascarpone, roztopenú čokoládu, kokosové mlieko a vajcia. Na koniec pridáme strúhaný kokos a mrazené maliny. Zmes vylejeme na sušienkový základ a vložíme do rozohriatej rúry. Pečieme v rúre vyhriatej na 165 °C asi 50 - 55 minút. Necháme úplne vychladnúť.
Servírovanie
Cheesecake posypeme čokoládovými hoblinkami a malinami.