0
18
Krkovička na pive

Krkovička na pive

2 h 30 m
4 porcie
  • 1 kg bravčovej krkovičky bez kosti, vcelku
  • grilovacie korenie Mikado
  • 2 cibule
  • 1 hlavička cesnaku
  • 500 ml svetlého piva Argus
  • 4 lyžice hrubozrnnej horčice Duc De Coeur
  • 2 lahôdkové cibuľky
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • kováčsky chlieb
  • sterilizované uhorky Cornichons Freshona

Postup

POTREBUJEME

  • zapekaciu misu s pokrievkou

Krkovičku nakrájame na 3 - 4 menšie časti, aby sa lepšie prepiekla. Vložíme ju do zapekacej misy a okoreníme grilovacím korením. Pridáme cibuľu nakrájanú na prúžky, ošúpané strúčiky cesnaku a podlejeme pivom. Prikryjeme a pečieme v rúre rozohriatej na 180 °C asi 2 – 2,5 hodiny, kým sa mäso začne rozpadať.

Upečené mäso môžeme nechať vychladnúť a vidličkou ho natrháme na kúsky. Pridáme výpek, upečenú cibuľu a cesnak. Ochutíme hrubozrnnou horčicou, soľou, korením a na kolieska nakrájanou lahôdkovou cibuľkou.

Krajce chleba opečiem na panvici bez tuku.

Servírovanie

Trhanú krkovičku podávame na opečenom chlebe. Dozdobíme zaváranou uhorkou, nakrájanou lahôdkovou cibuľkou a čerstvo pomletým čiernym korením.

Pridať do kuchárskej knihy
Ohodnotiť recept
Zatiaľ nikto nekomentoval


Máš všetko, čo potrebuješ?

Kuchynské pomôcky a mnoho iného nakúpiš v našom online shope na Lidl.sk.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať