Preskočiť navigáciu Preskočiť na obsah
Halloweenske brownie s nátierkou Spekulatius

Halloweenske brownie s nátierkou Spekulatius

1 h 30 m
9 porcií

Suroviny

  • 200 g horkej čokolády Fin Carré
  • 200 g masla Pilos
  • 3 vajcia
  • 1 lyžička soli Kania
  • 220 g kryštálového cukru Belbake
  • 80 g hladkej múky Belbake
  • 20 g kakaa Belbake
  • 400 g Spekulatius nátierky Mister Choc


Ešte budeme potrebovať

  • očká z fondánu

Potrebujeme

kuchynský robot s nadstavcom metlička, forma č. 14 otvárateľná, papier na pečenie,  džbán, dlhý zúbkovaný nôž


POSTUP

Čokoládu spolu s maslom roztopíme vo vodnom kúpeli. V kuchynskom robote s nadstavcom metlička vyšľaháme vajcia, soľ a cukor do hustej peny. Následne vlejeme roztopenú čokoládu, premiešame a prisypeme preosiatu múku s kakaom. Všetko spolu premiešame. Pripravené cesto vlejeme do formy vystlanej papierom na pečenie, rozotrieme ku okrajom a dochutíme Spekulatius nátierkou. Nátierku zohrejeme, aby bola tekutá a vmramorujeme do cesta. Pečieme v rúre vyhriatej na 170 °C cca 20 – 30 minút.

Servírovanie

Halloweenske brownie s nátierkou Spekulatius nakrájame na kocky a dozdobíme očkami z fondánu.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať