3
44
Nepečený dezert z tvarohu, jahôd a kakaa

Nepečený dezert z tvarohu, jahôd a kakaa

30 min
5 porcií

Suroviny

  • 300 g jahôd
  • šťava z ½ citróna
  • 60 g medu
  • 70 g mini piškót Tastino


Krém

  • 500 g hrudkovitého jemného tvarohu Pilos
  • 250 g kyslej smotany Pilos
  • 60 g práškového cukru Belbake
  • 250 g mascarpone Lovilio
  • 20 g kakaa Belbake


Servírovanie

  • 30 g kakaa Belbake
  • čerstvá mäta

Potrebujeme

pučidlo, 5 pohárov alebo dezertných misiek, 2 cukrárske vrecká bez špičky, malé sitko


POSTUP

Náplň

Pár jahôd si odložíme na záverečné zdobenie. Zvyšné očistíme a nakrájame na menšie kúsky. V miske ich zalejeme citrónovou šťavou, medom a pučidlom alebo vidličkou rozpučíme. Približne dvoma tretinami naplníme poháre a zvyšnú náplň odložíme na neskôr. Do pohárov pridáme vrstvu piškót.

Krém

Tvaroh zmiešame so smotanou, cukrom a mascarpone. Krém rozdelíme na dve polovice. Do jednej primiešame odloženú jahodovú náplň a do druhej primiešame kakao. 

Tip: Aby sa dezert ľahšie skladal, oba krémy prenesieme do cukrárskych vreciek. 

Do pohárov na piškóty pridáme najprv vrstvu jahodového a potom kakaového krému. Dezert necháme pár hodín tuhnúť v chladničke.

Servírovanie

Nepečený tvarohový dezert posypeme kakaom, dozdobíme kúskami jahôd a lístkami mäty.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať