0
41
Pappardelle s morčacím mäsom, špargľou a paradajkami

Pappardelle s morčacím mäsom, špargľou a paradajkami

30 min
4 porcie
  • 300 g morčacích pŕs
  • 4 lahôdkové cibuľky
  • olivový olej Primadonna
  • 4 strúčiky cesnaku
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • čerstvý tymian
  • 6 zelených šparglí
  • 250 g cherry paradajok
  • 2 lyžice masla Pilos
  • 1 hrsť mladého špenátu
  • 500 g čerstvých cestovín pappardelle Chef Select
  • šťava z ¼ citróna
  • 70 g parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio
  • čerstvá bazalka

POSTUP

POTREBUJEME

  • škrabku
  • strúhadlo

 

Biele časti lahôdkovej cibuľky nasekáme na drobno a restujeme v rozohriatej panvici s olejom. Postupne pridávame cesnak nakrájaný na jemno, mäso na menšie kúsky, soľ, korenie a tymian. Špargľu očistíme škrabkou do 2/3 dĺžky (hlavičky nešúpeme), nakrájame na menšie kúsky (hlavičky necháme celé) a vložíme do panvice k mäsu. Osolíme a okoreníme. Potom pridáme na štvrtiny nakrájané paradajky. Keď sa mäso zatiahne, pridáme maslo a umytý mladý špenát. Následne ešte pokvapkáme citrónovou šťavou. Cestoviny uvaríme vo vriacej osolenej vode podľa návodu na obale. Pridáme k horúcej zmesi, premiešame a servírujeme.

 

Servírovanie

Pappardelle podávame posypané strúhaným parmezánom, ozdobené bazalkou a pokvapkané olejom.

 

 

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať