Piškótová ovocná torta bez mlieka
Suroviny
- ½ balíka piškót Tastino (120 g)
- ½ konzervy s broskyňami Freshona (425 ml)
- 150 g čerstvých jahôd
- 2 banány
Kakaový krém
- 400 g vegánskej smotany Planton (15 %)
- 2 lyžice Granka
- 2 lyžice javorového sirupu Maribel
Vanilkový krém
- 400 g vegánskej smotany Planton (15 %)
- 1 vanilínový cukor Belbake
- 2 lyžice javorového sirupu Maribel
Ozdoba
- 100 g čerstvých malín
Potrebujeme
okrúhlu formu s priemerom 18 cm
POSTUP
Piškóty poukladáme na dno formy. Polejeme šťavou z broskyňovej konzervy a postupne poukladáme polovicu množstva z každého ovocia.
Všetky suroviny na kakaový krém zmiešame a vylejeme na vrstvu ovocia. Pokračujeme ďalšou vrstvou piškót a zvyšného ovocia.
Všetky suroviny na vanilkový krém zmiešame, vylejeme na ovocie a povrch zarovnáme.
Dozdobíme malinami a necháme tuhnúť v chladničke aspoň 6 hodín.