0
2
Pizzová galetka s paradajkami

Pizzová galetka s paradajkami

50 min
6 porcií

Suroviny

  • 50 g masla Pilos
  • 1 lyžica olivového oleja Primadonna
  • 2 vetvičky čerstvého rozmarínu
  • 450 g cherry paradajok
  • 1 cuketa
  • ½ lyžičky soli Kania
  • 550 g pizzového cesta
  • 100 g roztierateľného kozieho syra Chêne d' Argent
  • 1 lyžička cukru Belbake
  • 1 vajce
  • 60 g prosciutta crudo Dulano Selection
  • balzamiko Italiamo

Potrebujeme

  • panvicu, stredne veľký plech

POSTUP

V panvici roztopíme maslo s olejom. Pridáme rozmarín a nakrájaný cesnak. Chvíľu orestujeme, prihodíme prekrojené cherry paradajky a na mesiačiky nakrájanú cuketu. Osolíme a dôkladne premiešame. Restujeme cca 3 minúty.

Pizzové cesto rozprestrieme na plech na pečenie. Potrieme kozím syrom, na ktorý navrstvíme paradajky s cuketou. Rozmarín vyberieme a cesto po stranách uzavrieme. Nakoniec stred posypeme cukrom a kraje potrieme rozšľahaným vajcom.

Pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C cca 30 minút.

Na upečenú, jemne vychladnutú galetku poukladáme prosciutto a nakoniec ju zľahka polejeme balzamikom.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať