0
6
Šalát z hrozna

Šalát z hrozna

20 min
4 porcie
  • 200 g kučeravého šalátu
  • 125 g červeného hrozna
  • 125 g bieleho hrozna
  • 200 g syra Rival Bluedino
  • 5 lyžíc olivového oleja Primadonna
  • 1 lyžica balsamica Acentino
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • 1 lyžička trstinového cukru Belbake
  • 1-2 lyžičky dijonskej horčice Duc De Couer
  • 1 francúzska bageta

Potrebujeme

  • grilovaciu panvicu

Postup

Šalát umyjeme, osušíme a natrháme na menšie kúsky. Bobule hrozna prekrojíme na polovicu. Syr nakrájame na tenšie rezance. Všetky suroviny spolu premiešame.

Olivový olej, balsamico, soľ, čierne korenie, cukor a horčicu spolu dôkladne premiešame. Francúzsku bagetu nakrájame na plátky, ktoré opečieme na rozohriatej grilovacej panvici na troche olivového oleja dozlatista. Šalát premiešame s dresingom a podávame s grilovanou bagetou.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info