Šalát z hrozna
- 200 g kučeravého šalátu
- 125 g červeného hrozna
- 125 g bieleho hrozna
- 200 g syra Rival Bluedino
- 5 lyžíc olivového oleja Primadonna
- 1 lyžica balsamica Acentino
- morská soľ v mlynčeku Kania
- čierne korenie v mlynčeku Kania
- 1 lyžička trstinového cukru Belbake
- 1-2 lyžičky dijonskej horčice Duc De Couer
- 1 francúzska bageta
Potrebujeme
- grilovaciu panvicu
Postup
Šalát umyjeme, osušíme a natrháme na menšie kúsky. Bobule hrozna prekrojíme na polovicu. Syr nakrájame na tenšie rezance. Všetky suroviny spolu premiešame.
Olivový olej, balsamico, soľ, čierne korenie, cukor a horčicu spolu dôkladne premiešame. Francúzsku bagetu nakrájame na plátky, ktoré opečieme na rozohriatej grilovacej panvici na troche olivového oleja dozlatista. Šalát premiešame s dresingom a podávame s grilovanou bagetou.