0
13
Toasty s marinovaným mäsom

Toasty s marinovaným mäsom

30 min
4 porcie

Suroviny

Marinované mäso

  • 400 g morčacích prsných rezňov
  • 50 ml sójovej omáčky
  • 40 ml olivového oleja Primadonna
  • 3 strúčiky nasekaného cesnaku
  • 3 lyžice medu
  • šťava z ½ limetky


Medovo-syrová nátierka

  • 75 g čerstvého syra z kozieho mlieka Chene D’argent
  • 1 lyžica medu


Toasty

  • 8 krajcov toastového chleba McEnnedy
  • 8 listov hlávkového šalátu
  • 4 lyžice smaženej cibule Kania
  • 4 plátky mozzarelly Lovilio
  • 80 g červenej kapusty

Čas marinovania: aspoň 1 hodina


Potrebujeme

gril


POSTUP

Marinované mäso

Morčacie prsné rezne nakrájame na stredne hrubé rezance. V miske ich zmiešame s ostatnými surovinami a odložíme do chladničky. Necháme marinovať minimálne hodinu. Potom restujeme na rozohriatej panvici cca 7 – 10 minút.

Toasty

Krajec toastového chleba potrieme lyžicou medovo-syrovej nátierky, ktorú sme pripravili zmiešaním oboch surovín. Ďalej postupne pridávame vrstvy: dva listy hlávkového šalátu, štvrtinu mäsa s lyžicou šťavy z mäsa, lyžicu smaženej cibule, plátok mozzarelly a červenú kapustu. Na záver prikryjeme druhým krajcom toastového chleba, ktorý sme potreli medovo-syrovou nátierkou. Pripravený sendvič položíme na gril a zapečieme.

Servírovanie

Toasty s marinovaným mäsom po ugrilovaní prekrojíme a ihneď podávame.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať