1
3
Vegánske fusilli s grilovanou zeleninou

Vegánske fusilli s grilovanou zeleninou

45 min
3 porcie

Suroviny

  • soľ Kania
  • 250 g hrachových fusilli Vemondo
  • 200 g šampiňónov
  • olivový olej Primadonna
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 baklažán
  • 1 cuketa
  • čierne mleté korenie Kania
  • 50 g čiernych olív bez kôstok Baresa
  • 2 – 3 lyžičky paradajkového pesta Italiamo
  • 150 g kukurice Freshona

Potrebujeme

panvicu, sitko


POSTUP

Cestoviny uvaríme vo vriacej osolenej vode podľa návodu na obale.

V panvici na oleji orestujeme nakrájané šampiňóny so strúčikom cesnaku. Prihodíme baklažán a cuketu nakrájané na kocky a ďalej restujeme. Zeleninu osolíme a okoreníme, prihodíme prekrojené olivy a kukuricu. Pridáme pesto, premiešame, opäť ochutíme soľou a korením a dusíme, kým zelenina zmäkne. K zelenine primiešame uvarené cestoviny, opäť premiešame a podávame.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať