Vegánske fusilli s grilovanou zeleninou
Suroviny
- soľ Kania
- 250 g hrachových fusilli Vemondo
- 200 g šampiňónov
- olivový olej Primadonna
- 1 strúčik cesnaku
- 1 baklažán
- 1 cuketa
- čierne mleté korenie Kania
- 50 g čiernych olív bez kôstok Baresa
- 2 – 3 lyžičky paradajkového pesta Italiamo
- 150 g kukurice Freshona
Potrebujeme
panvicu, sitko
POSTUP
Cestoviny uvaríme vo vriacej osolenej vode podľa návodu na obale.
V panvici na oleji orestujeme nakrájané šampiňóny so strúčikom cesnaku. Prihodíme baklažán a cuketu nakrájané na kocky a ďalej restujeme. Zeleninu osolíme a okoreníme, prihodíme prekrojené olivy a kukuricu. Pridáme pesto, premiešame, opäť ochutíme soľou a korením a dusíme, kým zelenina zmäkne. K zelenine primiešame uvarené cestoviny, opäť premiešame a podávame.