XXL wrap
Suroviny
Cesto
- 250 g hladkej múky Belbake
- 120 ml vlažnej vody
- soľ Kania
- ½ lyžičky kypriaceho prášku do pečiva Belbake
- 2 lyžice rastlinného oleja Vita D´or + na opekanie
Šalát
- ¼ ľadového šalátu
- ½ cibule
- 1 paradajka
Dresing
- 150 g bieleho jogurtu Pilos
- 1 lyžica majonézy Kania
- čierne mleté korenie Kania
- 1 strúčik cesnaku
- 1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate
Ešte budeme potrebovať
- 500 g kuracích pŕs
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 lyžička majoránu Kania
- 1 lyžička sladkej mletej papriky Kania
Potrebujeme
- robot s nadstavcom hák, potravinovú fóliu, gril
POSTUP
Cesto
V robote s nadstavcom hák vymiesime múku, vodu, soľ podľa chuti, prášok do pečiva a olej na hladké cesto. Zabalíme do fólie a necháme odležať približne 40 minút. Na pomúčenej doske cesto rozvaľkáme na veľkú placku a opekáme na rozpálenom grile z oboch strán dozlatista.
Šalát
V mise zmiešame na pásiky nakrájaný šalát, cibuľu a paradajky na tenké plátky.
Dresing
V mise zmiešame jogurt, majonézu, korenie, soľ, pretlačený cesnak a čerstvú nasekanú petržlenovú vňať.
V panvici na oleji orestujeme mäso, ochutíme soľou, korením, pretlačeným cesnakom, majoránom a paprikou.
Placku naplníme dresingom, mäsom, šalátom, cibuľou a paradajkami a opäť prelejeme dresingom. Zrolujeme do tvaru wrapu a prekrojíme na polovicu.