0

Špenát - železná porcia vitamínov

Zelené listy špenátu sú vhodné tak do šalátov, ako aj do teplých jedál. Sú veľmi chutné, a okrem toho sú plné vitamínov C, B a E.

Špenát je bohatý na ľahko vstrebateľné železo. Odporúča sa zvýšená konzumácia najmä v prípade anémie. Vzhľadom na vysoký obsah kyseliny listovej by ho mali konzumovať najmä tehotné ženy.

Ak sa chcete dozvedieť viac, nazrite do našej Encyklopédie ovocia a zeleniny.

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať