0

Bez lepku a bez laktózy

Pšeno je super zdravá a bezlepková obilnina. Je ľahko stráviteľná a obsahuje veľa železa. Veronika vám ukáže ako z neho pripraviť nákyp s kokosovým mliekom, čokoládou a banánmi. Ak vymeníme maslo za kokosový olej, bude nákyp aj bezlaktózový. Ak použijeme čokoládu bez cukru, bude dokonca aj bez cukru. Servírovať ho môžeme ako zdravý dezert alebo aj sladké raňajky či obed. Je nadýchaný, čokoládový a určite si nájde miesto aj vo vašom jedálničku. Dobrú chuť!

Pšenový nákyp s čokoládou a kokosovým mliekom

Pšenový nákyp s čokoládou a kokosovým mliekom

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať