0

Buďte fit

Fit jedlá na celý rok

Ak sa po vianočných sviatkoch, silvestrovských a novoročných oslavách už nemôžete pozerať na stoly prehýnajúce sa pod ťarchou jedál, alebo sa chcete v novom roku jednoducho stravovať zdravšie, aby ste sa cítili viac fit, v Kuchyni Lidla nájdete množstvo inšpiratívnych receptov. Máme pre vás tipy na jednoduché recepty s chudým mäskom alebo vynikajúcimi rybami. Odľahčiť jedálniček môžete aj prostredníctvom chrumkavých šalátov. Vyskúšajte lososa na pare s duseným šalátom a jemným hráškovým krémom. Na milovníkov kuracieho mäsa čaká recept na pečené kuracie prsia s kozím syrom a paradajkami. A tip na šalát? Ten s tuniakom, avokádom a cherry paradajkami sa ideálne hodí na raňajky aj na večeru!

Dusený ľadový šalát s lososom a hráškovým krémom

Dusený ľadový šalát s lososom a hráškovým krémom

Zapečené kuracie prsia s kozím syrom a paradajkami

Zapečené kuracie prsia s kozím syrom a paradajkami

Šalát s tuniakom a avokádom

Šalát s tuniakom a avokádom

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať