
Chuť USA
Jedlá americkej kuchyne
Americká kuchyňa nie je iba o fast-foodoch. Vďaka pestrému pôvodu obyvateľstva je naozaj rôznorodá. Stretávajú sa tu kuchyne starého kontinentu spolu s pôvodnou indiánskou. Medzi tradičné americké jedlá patrí pečený moriak, ktorý sa podáva na Deň vďakyvzdania. Vyskúšajte Marcelovu verziu tohto skvelého receptu a určite si pochutnáte. Ďalším jedlom spájajúcim sa s Amerikou je hamburger. Roman Paulus ho naplnil trhaným bravčovým mäsom alebo „pulled pork“. Spolu s kyslými uhorkami a barbecue omáčkou sa stane ideálnym jedlom na párty s priateľmi. Za každým dobrým jedlom nesmie chýbať sladká bodka v podobe dezertu. Vyskúšajte tortu red velvet alebo červený zamat od našej cukrárky Veroniky Bušovej, naplnenú krémom z čerstvého syra. Stačí dozdobiť čerstvými ríbezľami, ktoré príjemne vyvážia jej sladkú chuť.