0

Dezert, s ktorým zažiarite

Palacinky sú obľúbeným, nenáročným a zároveň skvelým dezertom. S tými správnymi ingredienciami ich však povýšite na hotové majstrovské dielo, presne ako naša cukrárka Veronika Bušová. Tento týždeň vám predstaví klasiku francúzskej kuchyne v podobe crêpes Suzette – palaciniek flambovaných v pomarančovej omáčke. Vyskúšajte aj vy tento fantastický dezert, s ktorým nepochybne zažiarite pri každej príležitosti.

Palacinky crêpes suzette

Palacinky crêpes suzette

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať