0

Dezert ľahučký ako sneh

Čokoláda je základnou stavebnou jednotkou mnohých dezertov. Pripravíte z nej nádhernú lesklú polevu ganache, či čokoládové ozdoby rôznych tvarov. Adriana Poláková ju tento týždeň využila na prípravu úžasného nepečeného dezertu, ktorí bude pastvou nielen pre oči. Ani minúta pečenia, nadýchaná čokoládová a malinová pena, šľahačka a očarujúca čokoládová dekorácia – tento dezert jednoducho musíte pripraviť!

Nepečený trojfarebný dezert

Nepečený trojfarebný dezert

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info