0

Dezerty plné lásky

Niečo sladké na Valentína

Všetko čo potrebujete na sv. Valentína je láska ... a niečo sladké. J Inšpirujte sa preto receptami našej cukrárky Adriany a pripravte svojej polovičke dezert z lásky. S dezertami v Lidl Cukrárni si hravo poradia aj cukrárski začiatočníci, ale na svoje si prídu aj majstri. Odporúčame upiecť veľmi jednoduchý koláčik s milým prekvapením vo vnútri - chlebík z nadýchaného kakaového cesta, v ktorom sa ukrýva prekvapenie v podobe srdiečka z kokosového cesta. Alebo vyskúšajte Pavlovovej čokoládové srdce. Snehový korpus v tvare srdca pokrytý lahodným krémom z mascarpone a ozdobený jahodami v čokoláde. Ak patríte k milovníkom malín, vyskúšajte roládu pomaľovanú čokoládovými srdiečkami a naplnenú sladkým smotanovým krémom. Tak čo, vybrali ste si ten ideálny dezert na romantickú večeru vo dvojici?

Maľovaná malinová roláda

Maľovaná malinová roláda

Pavlovovej čokoládové srdce

Pavlovovej čokoládové srdce

Čokochlebík so srdiečkom

Čokochlebík so srdiečkom

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať