0

Dezerty pre deti

Chceli by ste pripraviť svojim ratolestiam sladkú dobrotu, ale chýba vám inšpirácia? Pri príležitosti Dňa detí sme pre vás pripravili niekoľko tipov na sladké dezerty. Koláčiky z kysnutého cesta v tvare kvetiniek sú nielen chutné, ale vďaka pestrým džemom rôznych príchutí aj krásne vyzerajú. Ešte krajšie sú škoricové motýliky z lístkového cesta - chrumkavé a voňavé. Môžete ich pribaliť deťom do školy alebo zobrať na víkendový piknik. Ak chcete mať sladký začiatok dňa, pripravte si lievance. V Lidl Cukrárni nájdete hneď tri skvelé recepty, ktoré si môžete spolu s rodinou vychutnať napríklad pri pokojných víkendových raňajkách. Nech je tento deň výnimočný! Upečte svojim deťom spolu s Adrianou Polákovou vynikajúce domáce koláče.

Kysnuté kvetinky

Kysnuté kvetinky

Škoricové motýliky

Škoricové motýliky

Lievance na tri skvelé spôsoby

Lievance na tri skvelé spôsoby

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať