
Jesenná torta
Jeseň je tu! Čo keby ste ju privítali vo veľkom štýle a pripravili si skutočne lahodnú jesennú tortu podľa Veroniky? Využite čerstvo nazbierané alebo kúpené jabĺčka, uložte ich na krehké cesto, prikryte tvarohovým krémom a torta je na svete. Po jej stuhnutí môžete veselo, no predovšetkým sladko oslavovať. Nie je nič lepšie než počas roka v kuchyni využívať sezónne potraviny – jablká sú teraz nimi číslo jeden. Môžete si ich dopriať naozaj v rôznych podobách. Najlepšie je zahryznúť do čerstvých, ale pokojne si ich môžete skúsiť usušiť či z nich urobiť osviežujúci mušt. Dokonca osviežia a dochutia aj rôzne slané jedlá. Navyše, jablká obsahujú množstvo vitamínov, minerálnych a stopových látok, ktoré nám pomôžu byť fit v čoraz chladnejšom jesennom počasí. No ak máte chuť na skutočnú jablkovú dobrotu, vyskúšajte si s Veronikou pripraviť jej úžasnú jablkovú tortu s tvarohovým krémom.