Prestreté pre labužníkov
Pondelok, nedeľa či sviatok. Čo uvariť? Najčastejšia otázka každej kuchárky či kuchára. Ja neviem, ale hlavne nech je to dobré. Nie dobré – najlepšie! Variť pre nerozhodných nie je jednoduché, no ešte náročnejšie je plniť kulinárske sny pravých gurmánov. Máte aj vy doma takých? Potom máme pre vás rovno tri tipy. Naservírujte im na tanier steak z hovädzej sviečkovice, ktorým žiaden bonviván určite nepohrdne. Navyše, jeho príprava je úplne jednoduchá a nezaberie veľa času – opečiete z jednej strany, z druhej strany, krátko či dlhšie, ako je vám po chuti, a majstrovský kúsok je na stole. Ak k nemu ešte pridáte jednu z našich netradičných príloh, nadobro si získate srdce i uznanie každého labužníka. Tak čo, idete do toho? Lebo my sme už zase hladní.