0

Raňajky šampiónov

Priznajte sa, čo najčastejšie jedávate na raňajky? Mnohí z vás by asi povedali, že nič. A to nie je dobré, pretože pre zdravý organizmus sú raňajky doslova nevyhnutnosťou. Navyše, raňajky naozaj prispievajú ku krajším dňom a je jedno, či nás čaká práca, aktivity s rodinou alebo iba leňošenie. Mali by predstavovať asi pätinu až štvrtinu z celodenného energetického príjmu. Často na ne však pre nedostatkok času kašleme, maximálne si pred odchodom do práce iba v zhone niečo hodíme do úst. Potom s prázdnym žalúdkom vykonávame najintenzívnejšiu prácu dňa a čudujeme sa, prečo sme takí unavení. Pritom pripraviť si aspoň rýchle raňajky nemusí byť vôbec žiadny problém. Môžeme sa s nostalgiou vrátiť do detských čias, keď sme si pochutnávali na chrumkavom chlebe s maslom a so zeleninou či na sladkej vianočke s kakaom. Alebo si môžeme za tie dni, keď sme neraňajkovali, teraz dopriať poriadnu odmenu. Čo keby ste si pripravili skutočné raňajky šampiónov? Raz za čas ich nepotrebujú len naši veľkí chlapi, aby mali dostatok energie trebárs na sledovanie majstrovstiev sveta vo futbale, ale aj my ženy. Už viete, ktoré z našej ponuky najbližšie ochutnáte? Všetky sú mňam!

Nátierka s údeným lososom a sušenými paradajkami

Zapečené bagetky so syrom Brie

Šalát s tuniakom a avokádom

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať