1

S tvarohom a čokoládou

Začnite rok 2017 sladko! Samozrejme, s najsladšou cukrárkou Adrianou Polákovou. V Lidl Cukrárni pre vás upiekla veľmi jednoduchý dezert, ktorý zvládnu aj cukrárski začiatočníci. Ideálny je najmä pre zarytých milovníkov čokolády a tvarohu. Jeho základom je šťavnatý korpus poliaty roztopenou čokoládou s kvapkou rumu. Gro koláčika tvorí našľahaný tvarohovo-smotanový krém. A pomyselnou čerešničkou je čokoládová poleva ganáž. Koláčik je hotový raz-dva a vás žiadna novoročná návšteva nezastihne nepripravených!

Koláč s čokoládou a tvarohovým krémom

Koláč s čokoládou a tvarohovým krémom

  • H
    Hosť
    06. január 2017, 17:03

    Dobrý deň. Váš koláč a čokoládou a tvarohou plnkou dopadol asi takto.. cesto je tuhé, po pol hodine neprepečené a bez chuti. Tvarohová plnka sa po stuhnutej čokoláde šmýka..Logicky. Čiže tento koláč nikdy viac.

    Odpovedať
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať