0

Sladká pena

Milé gazdinky, čo keby ste na chvíľku odložili knihu, vypli telku a radšej sa v kuchyni zmenili na akčnú superhrdinku? S Veronikinou pomocou to nebude naozaj žiadny problém. Tento týždeň si pre vás pripravila špeciálny recept na ešte špeciálnejší kokosový mousse s marakujou a citrónom. Ten vnesie do vašej kuchyne počas chladných jesenných dní poriadny závan exotiky, slnka a spomienok na leto. Jeho príprava je síce trošku náročnejšia, no výsledok stojí za to! Citrónový krém s marakujou je príjemne osviežujúci a zrkadlová poleva z kondenzovaného mlieka zase príjemne sladká. Navyše, tento dezert môžete ponúknuť aj celiatikom, pretože je bezlepkový. Tak čo, vymeníte na chvíľku leňošenie za exotiku v kuchyni? Sľubujeme, neoľutujete! 

Kokosový mousse s marakujou a citrónom

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať