0

Sladké maškrtenie

Hľadáte koláč, ktorý by ste mohli piecť každý víkend bez toho, aby vás omrzel? Potom by určite mal mať viacero variantov. Už ste niekedy skúšali upiecť tart? Lebo to je on! Ak ešte nie, Veronika vám ponúka super inšpiráciu. Tart totiž môžete pripraviť na milión spôsobov, stačí, ak zapojíte fantáziu. Základom úspechu pri jeho pečení je cesto. Na prípravu sa používa zvyčajne krehké hnetené cesto, ktoré obsahuje múku, tuk a vodu. Po zamiesení ho treba dať ešte na chvíľu odpočinúť do chladničky. Najdôležitejšie je však samotné pečenie. Aby sa cesto nevydulo, je dobré poprepichovať ho vidličkou a zaťažiť strukovinou. No to, čo nám na tarte chutí najväčšmi, sú plnky či krémy, ktoré ho zdobia. Pre všetky maškrtné jazýčky si Veronika tentoraz pripravila recept na lahodnú krémovú plnku s banánmi, ktorej sa len ťažko odoláva. Tak už len napiecť, uvariť kávičku a vychutnávať.

Banánový tart

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať