0

Sladký Deň detí

A zase je tu najradostnejší detský deň v roku! Ešte nemáte pripravenú sladkú odmenu pre svojich najmenších maškrtníkov? Nerobte si starosti, my máme pre vás rovno tri skvelé tipy na dobroty pečené z lásky. Sezóna jahôd a rebarbory je v plnom prúde. Vyskúšajte sa s nimi zahrať v kuchyni a vykúzliť sladké prekvapenie. Stravovanie detí je jedna z nekonečných tém všetkých mamičiek. No ako je to s detskými chuťami skutočne? Keď sme sa narodili, vnímali sme predovšetkým sladkú a slanú chuť. Horká nás varovala pred možným obsahom jedov, a preto dlho trvalo, kým sme si prvýkrát skutočne pochutili na olivách či na mandliach. Sladkú chuť odjakživa vnímame najpozitívnejšie, pretože vďaka nej sa orientujeme na zdroj energie a stavebných látok nevyhnutných na rast. Nie div, že deti zo všetkého najviac milujú sladké a najradšej by ho mali na raňajky, obed aj na večeru. Každá mamička uzná, že varenie deťom je často riadna fuška. Zvyčajne to nejde bez kompromisu. Medzi najobľúbenejšie sladké detské jedlé nepochybne patria palacinky, šišky, puding či krupica. Na túto klasiku však teraz zabudnite. Oslava si predsa zaslúži niečo väčšie! Navyše, v našich sladkých tipoch sa ukrývajú aj zdravé a sezónne suroviny, ktoré by inak vaši drobci možno neochutnali.

Zmrzlinový pohár s jahodami

Chutná kytica z rebarborových cupcakes

Jahodové gule z odpaľovaného cesta

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať