2

Slávnostná hostina

Pri príležitosti 10. výročia Lidla na Slovensku pripravili naši dvaja šéfkuchári poriadnu hostinu – trojchodové slávnostné menu! Ako predjedlo zvolili jednoduchý listový šalát s avokádom, mangom a gorgonzolou obalenou v rozdrvených orechoch. Ako ďalší chod navrhujú podávať toskánsku paradajkovú polievku so syrom Grana Padano. Potom nasleduje hviezda večera, v hlavnej úlohe šťavnatá bravčová panenka plnená gréckym syrom so sušenými cherry paradajkami a sviežim rukolovým šalátom! Čo by to však bolo za hostinu bez lahodného dezertu? Toto vynikajúce trojchodové menu z dielne našich šéfkuchárov zavŕšila naša cukrárka s jej slávnostnou dvojposchodovou tortou. Oslavujte s nami vo veľkom štýle a pripravte si tieto gurmánske dobroty aj vy!

3-chodové narodeninové menu

3-chodové narodeninové menu

  • H
    Hosť
    16. november 2021, 15:43

    df

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    05. november 2014, 09:33

    Super hostina <3 Gratulujem k 10 výročiu <3 ,prajem vela zákazníkov <3

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať