0

Závitky, kapsy, roládky

Ak chcete mäso podávať v trošku inej - zaujímavejšej forme, pripravte závitky, roládky alebo plnené kapsy. Hodia sa na každú príležitosť – na všedný deň, aj na slávnostný obed. Môžete ich pripraviť s rôznymi plnkami a mnohými prílohami! Inšpiráciu môžete načerpať v Kuchyni Lidla. Určite medzi receptami nájdete niečo pre vás. Vyskúšajte napríklad bravčové roládky s horčicou, bylinkami a syrom. Ako príloha sa výborne hodia krémové zemiaky s pórom. Ak obľubujete tradičné chute, stavte na rolády plnené slaninou a špenátom. Podávať ich môžete s restovanou zeleninou. Pre milovníkov výrazných chutí sme vybrali bravčové rolády plnené kyslou kapustou a údenou krkovičkou so zemiakovými plackami. Vyskúšajte aspoň jednu z týchto dobrôt a rolády sa určite stanú obľúbenou špecialitou vašej kuchyne!

Bravčové roládky s krémovými zemiakmi s pórom

Bravčové roládky s krémovými zemiakmi s pórom

Bravčové rezne so špenátom, slaninou a ementálom

Bravčové rezne so špenátom, slaninou a ementálom

Plnené závitky so zemiakovými plackami

Plnené závitky so zemiakovými plackami

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať