0

Zelené dobroty

Viete prečo je dôležité jesť zelené druhy zeleniny? Pretože majú vysoký obsah železa, kyseliny listovej a vitamínov skupiny B a C. Pôsobia prečisťujúco a zvyšujú našu obranyschopnosť. Akým spôsobom si môžete pripraviť zelené druhy zeleniny? Napríklad podľa receptu Marcela Ihnačáka na morčaciu roláda plnenú tekvicou a mozzarellou na lahodnej zelenej fazuľke. Myslíte si, že pesto sa konzumuje len s cestovinami? Nie! Pesto z rukoly sa výborne hodí k i pečenému kurčaťu podávanému s jemným zemiakovým pyré. Tento recept musíte vyskúšať! Na záver navrhujeme palacinky plnené špenátom a balkánskym syrom servírované s rukolovým šalátom podľa receptu Romana Paulusa.

Nech sa to na vašom tanieri pekne zelení!

Morčacia roláda plnená tekvicou a mozzarellou

Morčacia roláda plnená tekvicou a mozzarellou

Pečené kurča s rukolovým pestom a zemiakovým pyré

Pečené kurča s rukolovým pestom a zemiakovým pyré

Špenátové palacinky s balkánskym syrom

Špenátové palacinky s balkánskym syrom

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať