0

Ako vyšľahať bielky a rozpustiť čokoládu nad parou

Bez čokolády sa pri pečení jednoducho nezaobídete. Rozpustenú čokoládu potrebujete do krému či na polevu. Viete, ako na to, aby sa pri roztápaní nezrazila alebo nezhorela? Pri pečení sa takisto stretávate aj so šľahaním bielkov nad parou. Ako vyšľahať tuhý sneh z bielkov? A čo robiť, aby držal tvar? Stavte na rady Adriany Polákovej!

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať