1
29
Bravčová panenka na spôsob Teriyaki

Bravčová panenka na spôsob Teriyaki

35 min
4 porcie
  • 3 lyžice sójovej omáčky Mikado
  • 1 lyžička medu Confeira
  • 2 lyžice liehoviny Goldbrand Alliance
  • 1 strúčik cesnaku
  • 500 g bravčovej panenky
  • 1/2 čerstvého ananásu
  • morská soľ v mlynčeku Kania

Potrebujeme

  • kuchynské utierky
  • pierko na potieranie

Postup

V miske zmiešame sójovú omáčku s medom, alkoholom a najemno nasekaným strúčikom cesnaku. Bravčovú panenku umyjeme, osušíme a nakrájame na medailóniky, ktoré vložíme do pripravenej marinády. Marinujeme v chladničke asi 1 hodinu.

Kuchynskými utierkami osušíme z mäsa prebytočnú marinádu a grilujeme na rozpálenom grile približne 10 – 15 minút z každej strany, v závislosti od hrúbky mäsa. Počas grilovania potierame marinádou.

Očistený ananás nakrájame na plátky a grilujeme 2 minúty z každej strany. Počas grilovania ho môžeme potrieť marinádou. Na záver medailóniky posolíme a podávame s plátkom ananásu.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať