0
9
Bravčové karé na prírodno s ružičkovým kelom a so sušenými paradajkami

Bravčové karé na prírodno s ružičkovým kelom a so sušenými paradajkami

45 min
4 porcie

Suroviny

  • 500 g ružičkového kelu
  • soľ Kania
  • 1 hrsť sušených paradajok Italiamo
  • 4 strúčiky cesnaku
  • olivový olej Primadonna
  • 800 g bravčového karé
  • čierne mleté korenie Kania
  • 1 hrsť čerstvého tymianu
  • 2 lyžice masla Pilos
  • šťava z ½ citróna
  • 1 hrsť hoblín parmezánu Pilos

Potrebujeme

  • sitko, alobal

POSTUP

Ružičkový kel očistíme, prekrojíme na polovice a oblanšírujeme vo vriacej osolenej vode dopolomäkka.  

Medzitým nakrájame sušené paradajky a cesnak na plátky. Na rozpálenej panvici s olejom krátko orestujeme. Prihodíme tymian a precedený kel. Ochutíme soľou a korením a pridáme 1 lyžicu masla. Opekáme dozlatohneda.

Z mäsa odstránime kožu a nakrájame na hrubšie plátky. Osolíme, okoreníme a opekáme na rozpálenej panvici najskôr tukom dole. Pokvapkáme trochou oleja a opekáme zo všetkých strán dozlatohneda. Pred koncom opekania pridáme 1 lyžicu masla a citrónovú šťavu. Stiahneme z ohňa, pridáme trochu vody a mäso necháme chvíľu odpočinúť v panvici zakryté alobalom..

Servírovanie

Bravčové karé na prírodno servírujeme s ružičkovým kelom a so sušenými paradajkami posypané hoblinami parmezánu.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať