1
2
Cestoviny s morčacím mäsom, pestom a krémovým syrom

Cestoviny s morčacím mäsom, pestom a krémovým syrom

20 min
4 porcie

Suroviny

  • 4 lyžice extra panenského olivového oleja Italiamo
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 400 g morčacích pŕs
  • keramický mlynček s morskou soľou Kania
  • keramický mlynček s korením Kania (4 druhy)
  • 200 g cherry paradajok (mix farieb)
  • 200 ml bieleho suchého vína
  • 400 g čerstvých tagliatelle Italiamo
  • 190 g pesta alla genovese Italiamo
  • 4 mozzarelly Italiamo
  • keramický mlynček s čili Kania
  • 1 hrsť čerstvej bazalky

Potrebujeme

 panvicu


POSTUP

V hrnci privedieme do varu osolenú vodu.

V panvici s rozpáleným olejom krátko orestujeme cesnak nakrájaný na plátky, pridáme rezance morčacích pŕs a ďalej restujeme. Osolíme, okoreníme, prihodíme štvrtinky nakrájaných cherry paradajok a krátko premiešame. Podlejeme vínom a dusíme na miernom ohni.

Do vriacej vody pridáme čerstvé cestoviny, ktoré uvaríme podľa návodu.

Do omáčky s mäsom pridáme uvarené cestoviny. Premiešame, aby sa suroviny a chute prepojili.


Servírovanie

Do hlbokého taniera naservírujeme porciu cestovín s omáčkou, pridáme pesto a nakrájaný syr. Ochutíme kvapkami oleja, soli, korenia, čili a lístkami čerstvej bazalky.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať