4
5
Chuťovky s cibuľovou remuládou a syrom

Chuťovky s cibuľovou remuládou a syrom

30 min
5 porcií
  • 3 veľké červené cibule
  • olivový olej Italiamo
  • zväzok čerstvého tymianu
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • 150 g medu Confeira
  • 150 ml suchého červeného vína
  • 1 balenie chladeného lístkového cesta Belbake
  • 1 vajce
  • kozí syr Chene d’Argent
  • syr Gorgonzola Lovilio

Postup

Cibuľu ošúpeme a nakrájame na pásiky. Na panvici zohrejeme olivový olej, pridáme nakrájanú cibuľu, trochu čerstvého tymianu, okoreníme a osolíme. Keď sa cibuľa opraží dosklovita, pridáme med a červené víno. Povaríme, kým cibuľa nezmäkne. Potom ju scedíme a rozmixujeme dohladka.

Z lístkového cesta vykrojíme kolieska (s priemerom 6 – 7 cm). Na plech vystlaný papierom na pečenie poukladáme kolieska z lístkového cesta. Potrieme rozšľahaným vajíčkom, položíme na ne druhý list papiera na pečenie a zaťažíme druhým plechom. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 200 °C asi 7 minút. Potom vrchný plech odkryjeme, papier na pečenie stiahneme a kolieska necháme dopiecť približne 3 minúty dozlatista.

Syry natrháme alebo nakrájame na malé kúsky. Na upečené kolieska z lístkového cesta naložíme udusenú cibuľu a kúsok syra (na každé koliesko položíme iný druh syra). Vrch ozdobíme lístkami čerstvého tymianu.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať