Francúzska bageta so syrom Brie
- 1 francúzska bageta
- 150 g syra Brie Chêne d´argent
- 1/2 červenej cibule
- 60 g žltých datľových paradajok
- 80 g stopkového zeleru
- 1/2 štipľavej papričky
- morská soľ v mlynčeku Kania
- čierne korenie v mlynčeku Kania
- 2 lyžice olivového oleja Primadonna
Potrebujeme
- grilovaciu panvicu
Postup
V miske zmiešame na malé kocky nakrájaný syr Brie, nadrobno nasekanú červenú cibuľu, datľové paradajky, stopkový zeler a ½ štipľavej papričky, ktorú sme zbavili jadierok. Ochutíme soľou a čiernym korením.
Francúzsku bagetu nakrájame na kolieska, ktoré opečieme na rozpálenej grilovacej panvici na olivovom oleji. Na každé navrstvíme syrovo-zeleninovú zmes a dozdobíme zelerovými lístkami.
FRANCÚZSKA BAGETA
Chrumkavá kôrka a bohatá striedka - potešenie vo francúzskom štýle.