4
106
Grilované šampiňóny s gorgonzozlou a pestom

Grilované šampiňóny s gorgonzozlou a pestom

15 min
4 porcie
  • 20 väčších šampiňónov
  • 1/2 pohára zeleného pesta Baresa
  • 1/2 gorgonzoly Lovilio
  • 2 lyžice nasekanej čerstvej petržlenovej vňate
  • 1 balenie rukoly
  • balsamico Acentino

Postup

Šampiňóny umyjeme, osušíme a odstránime im nožičky. Syr rozdrobíme a zmiešame s pestom.

Asi 3 minúty opekáme šampiňóny klobúčikom nahor, potom ich obrátime, naplníme zmesou syra a pesta a grilujeme ďalších 5 minút.

Rukolu pokvapkáme balsamicom, naservírujeme na ňu šampiňóny a posypeme petržlenovou vňaťou.

Pridať do kuchárskej knihy
Ohodnotiť recept
  • H
    Hosť
    14. október 2015, 03:09

    Yummmmyyy, vynikajuce sampinony. Jedina "chyba". ze mi vytekali so sampionov a ze moje sampiony sa mi zdali nie opekane ale akoby "premocene".....nevadi, aj tak mi chutili. este horuce sme ich vsetky zjedli....

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    26. január 2014, 20:06

    Je to fakt super,proste mnamka odporucame

    Odpovedať
  • sklenar milan
    16. november 2013, 16:32

    UROBIL SOM A NEMÁ TO CHYBU

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    03. november 2013, 21:15

    Nebíčko v papuľke :)

    Odpovedať


Máš všetko, čo potrebuješ?

Kuchynské pomôcky a mnoho iného nakúpiš v našom online shope na Lidl.sk.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať