4
108
Grilované šampiňóny s gorgonzozlou a pestom

Grilované šampiňóny s gorgonzozlou a pestom

15 min
4 porcie
  • 20 väčších šampiňónov
  • 1/2 pohára zeleného pesta Baresa
  • 1/2 gorgonzoly Lovilio
  • 2 lyžice nasekanej čerstvej petržlenovej vňate
  • 1 balenie rukoly
  • balsamico Acentino

Postup

Šampiňóny umyjeme, osušíme a odstránime im nožičky. Syr rozdrobíme a zmiešame s pestom.

Asi 3 minúty opekáme šampiňóny klobúčikom nahor, potom ich obrátime, naplníme zmesou syra a pesta a grilujeme ďalších 5 minút.

Rukolu pokvapkáme balsamicom, naservírujeme na ňu šampiňóny a posypeme petržlenovou vňaťou.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať