0
4
Guláš na španielsky spôsob s údenou paprikou

Guláš na španielsky spôsob s údenou paprikou

2 h 0 m
4 porcie

Suroviny

  • olivový olej
  • 2 väčšie cibule
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 600 g bravčových kociek na guláš
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • 1 lyžica nasekaného čerstvého tymianu
  • 3 lyžice krájaných paradajok v konzerve Freshona
  • 4 lyžice údenej papriky
  • 500 ml bravčového vývaru
  • 300 g uhorskej klobásy Pikok
  • 150 g ryže Golden Sun
  • 100 g vareného cícera
  • 100 g varenej červenej fazule Kidney Freshona
  • 200 g červenej papriky
  • 1 hrsť čerstvej bazalky                                   

POSTUP

V hrnci s rozpáleným olejem restujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a plátky cesnaku dozlatista. Pridáme mäso, osolíme, okoreníme, prisypeme nasekaný tymian a necháme zatiahnuť zo všetkých strán.

Následne pridáme paradajky z konzervy, údenú papriku, krátko orestujeme, zalejeme vývarom a doplníme nakrájanou klobásou. Dusíme pod pokrievkou za občasného miešania domäkka.

Ryžu uvaríme podľa návodu na obale.

K mäkkému mäsu pridáme scedený cícer a fazule, nakrájanú papriku, bazalku, krátko prevaríme a v prípade potreby dosolíme.

Servírovanie

Bravčový guláš servírujeme v hlbokom tanieri spolu s uvarenou ryžou.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať