1
13
Karí kuracie prsia so šalátom z čerstvej šošovice a manga

Karí kuracie prsia so šalátom z čerstvej šošovice a manga

2 h 30 m
4 porcie

 

Karí kuracie prsia

  • 600 g kuracích pŕs
  • soľ Castello
  • mleté čierne korenie Kania
  • karí korenie Kania
  • rastlinný olej Vita D'or

 

Šošovicový šalát

  • 300 g varenej červenej šošovice Campo Largo
  • 50 g červenej papriky
  • 100 g šalátovej uhorky
  • 1 mango
  • 2 lyžice nasekanej červenej cibule
  • šťava z 1 limetky
  • olivový olej Primadonna
  • 4 lahôdkové cibuľky
  • lístky čerstvej mäty
  • soľ Castello
  • mleté čierne korenie Kania

POSTUP

POTREBUJEME

  • sitko

 

Kuracie prsia nakrájame na plátky, osolíme a okoreníme. Marinujeme 2 – 3 hodiny v zmesi karí korenia a oleja.

 

Potom mäso opečieme na rozohriatej panvici s olejom 2 – 3 minúty z každej strany. Stiahneme z plameňa a pod pokrievkou necháme chvíľu dôjsť. Hotové mäso nakrájame na rezance.

 

Šošovicový šalát

Červenú šošovicu uvaríme podľa návodu na obale „al dente“. Hotovú ju scedíme, prepláchneme studenou vodou a preložíme do misy.

 

Pridáme na kocky nakrájané papriku, uhorku a polovicu manga a najemno nasekanú červenú cibuľu. Pokvapkáme limetkovou šťavou a olivovým olejom. Ochutíme nasekanou zelenou časťou lahôdkovej cibuľky a mätou a necháme odležať. Pred podávaním šalát ešte osolíme a okoreníme.

 

Servírovanie

Kuracie rezance podávame so šošovicovým šalátom. Jedlo dozdobíme plátkami manga a lístkami mäty.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať