1
18
Kávová bábovka

Kávová bábovka

1 h 0 m
12 porcií
  • 5 vajec
  • 1 a 1/2 hrnčeka kryštálového cukru Castello
  • 2 hrnčeka polohrubej múky Castello
  • 2 lyžičky kypriaceho prášku do pečiva Castello
  • 1/4 šálky kakaa Castello
  • 250 g rozpusteného masla
  • 2 polievkové lyžice instantnej kávy Green Eclipse Monte Santos
  • 2 lyžice horúcej vody
  • 1/2 hrnčeka silnej kávy
  • 50 ml amaretta Armilar

Potrebujeme

  • šľahací mixér
  • formu na bábovku

Postup

Vajcia spolu s 1 hrnčekom cukru vyšľaháme dopenista. Potom po častiach prisypeme múku zmiešanú s kypriacim práškom a kakaom. Na záver primiešame rozpustené maslo, 2 lyžice instantnej kávy a 2 lyžice horúcej vody. Zmes vylejeme do vymastenej bábovkovej formy. Pečieme v predhriatej rúre asi 40 minút pri teplote 180 °C.

Medzitým zmiešame silnú kávu so zvyšným cukrom a amarettom. Necháme prevariť. Pripraveným sirupom polejeme upečenú bábovku.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info