0
3
Koláčiky s rebarborou a krémom s mascarpone

Koláčiky s rebarborou a krémom s mascarpone

1 h 0 m
35 porcií

Koláčiky

  • 125 g masla Pilos
  • 60 g trstinového cukru Belbake
  • štipka soli Belbake
  • 350 g hladkej múky Belbake
  • 2 lyžičky kypriaceho prášku do pečiva
  • 150 ml mlieka Pilos
  • 50 g bielej čokolády Fin Carré
  • 150 g rebarbory

Ešte budeme potrebovať

  • 225 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
  • 40 g vanilínového cukru
  • 300 g mascarpone Lovilio
  • ovocný džem Maribel

POSTUP

POTREBUJEME

  • papier na pečenie
  • plech na pečenie

 

Maslo, cukor, soľ múku, prášok do pečenia a mlieko premiešame. Pridáme nahrubo nasekanú čokoládu a nadrobno nakrájanú rebarboru. Vypracujeme vláčne cesto. Na pomúčenej doske vyvaľkáme plát hrubý 1,5 cm. Nakrájame ho na trojuholníky (s dĺžkou strany 4 cm), ktoré ukladáme vedľa seba na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 220 °C približne 12 minút.

Smotanu vyšľaháme s vanilínovým cukrom dotuha. Mascarpone rozmiešame a potom opatrne primiešame k vyšľahanej šľahačke.

Servírovanie

Koláčiky môžeme podávať ešte teplé alebo vychladnuté s pripraveným krémom a ovocným džemom podľa chuti.

Tip: Koláčiky chutia najlepšie teplé. Ak zvýšia, môžeme ich po vychladnutí zamraziť.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať