Preskočiť navigáciu Preskočiť na obsah
Kuracie plátky s brokolicou, hlivou a parmezánom

Kuracie plátky s brokolicou, hlivou a parmezánom

30 min
2 porcie

Suroviny

  • soľ Kania
  • 300 g brokolice
  • 100 g hlivy ustricovej
  • 300 g kuracích pŕs
  • čierne mleté korenie Kania
  • 100 g hladkej múky Belbake na obaľovanie
  • olivový olej Primadonna
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 zväzok lahôdkovej cibuľky
  • čerstvý rozmarín
  • 1 lyžica masla Pilos
  • 1 bageta


Ešte budeme potrebovať

  • 50 g parmezánových hoblín Milbona
  • čerstvá petržlenová vňať

Potrebujeme

miska, hrniec, panvica


POSTUP

Do hrnca s osolenou, vriacou vodou vložíme rozobraté ružičky brokolice a blanšírujeme cca 3 minúty. Hlivu natrháme na menšie kúsky do misky. Kuracie prsia očistíme a nakrájame na tenké plátky. Osolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke a opečieme v rozpálenej panvici na olivovom oleji z obidvoch strán. Medzitým vyberieme brokolicu z vody a preložíme do misky. Nadrobno nasekáme cesnak a lahôdkovú cibuľku. K mäsu do panvice prihodíme hlivu, brokolicu, rozmarín, cesnak, maslo a lahôdkovú cibuľku. Pred koncom podlejeme vodou z brokolice a dochutíme soľou a korením. Následne v druhej panvici na olivovom oleji opečieme nakrájanú bagetku z obidvoch strán.

Servírovanie

Kuracie plátky podávame s opečenou bagetkou, posypané parmezánovými hoblinami a čerstvou petržlenovou vňaťou.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať