Preskočiť navigáciu Preskočiť na obsah
Nepečená gaštanová roláda

Nepečená gaštanová roláda

30 min
10 porcií

Suroviny

Cesto

  • 500 g mletých maslových sušienok Sondey
  • 80 g práškového cukru Belbake
  • 30 g kakaa Belbake
  • 100 g masla Pilos
  • 100 ml mlieka Pilos
  • 30 ml tuzemáku
  • 20 g kakaa Belbake na posypanie


Náplň

  • 100 g bielej čokolády Fin Carré
  • 250 g mascarpone Milbona
  • 300 g gaštanového pyré Culinea


Na ozdobu

  • 100 g horkej čokolády Fin Carré
  • 100 g bielej čokolády Fin Carré

Potrebujeme

kuchynský robot s nadstavcom lopatka, valček, papier na pečenie, kuchynský robot s nadstavcom metlička


POSTUP

Cesto

V kuchynskom robote s nadstavcom lopatka zmiešame maslové sušienky, práškový cukor, kakao a premiešame. Následne prilejeme roztopené maslo, mlieko, tuzemák a vytvoríme cesto. Cesto preložíme na kakaom posypaný papier na pečenie, kakaom posypeme aj cesto, prikryjeme druhým papierom na pečenie, vyvaľkáme, zarovnáme a prebytočné cesto povtláčame na voľné miesta.

Náplň

Bielu čokoládu nalámeme a roztopíme vo vodnom kúpeli. V kuchynskom robote s nadstavcom metlička vyšľaháme mascarpone s gaštanovým pyré, následne prilejeme roztopenú bielu čokoládu a rýchlo zašľaháme. Hotový krém nanesieme na pripravené cesto, rozotrieme, opatrne zrolujeme a odložíme do chladničky ideálne do druhého dňa.

Servírovanie

Roládu ozdobne polejeme roztopenou horkou a bielou čokoládou. Po stuhnutí nakrájame a podávame.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať