1
39
Nepečená tvarohovo-ovocná torta s čokoládou

Nepečená tvarohovo-ovocná torta s čokoládou

1 h 0 m
12 porcií

Suroviny

Korpus

  • 300 g vanilkových maslových sušienok Sondey
  • 30 g kakaa Belbake
  • 100 g lieskovcovo-orieškovej nátierky Choco Nussa
  • 120 g masla Pilos


Krém

  • 500 g roztierateľného tvarohu Pilos
  • 250 g mascarpone Lovilio
  • 100 g práškového cukru Belbake
  • 100 g roztopeného masla Pilos
  • 250 g mrazenej lesnej zmesi


Poleva

  • 150 g horkej čokolády Fin Carré
  • 150 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
  • Ozdoba:
  • 30 g mrazom sušených jahôd

Potrebujeme

  • formu s vyberateľným dnom s priemerom 25 cm, robot s nadstavcom lopatka

POSTUP

Korpus

Rozdrvené sušienky, kakao, lieskovcovo-orieškovú nátierku a zmäknuté maslo zmiešame, zmes nasypeme do formy a rovnomerne utlačíme lyžicou.

Krém

Tvaroh, mascarpone a práškový cukor vymiešame dohladka. Prilejeme roztopené maslo a ručne vmiešame mrazenú lesnú zmes, aby sa krém príliš nezafarbil.

Krém nanesieme na sušienkový základ a povrch torty uhladíme.

Poleva

V mise zmiešame nalámanú čokoládu a zalejeme ju horúcou smotanou. Zmes rozmiešame dohladka a polevu nalejeme na povrch torty až ku okrajom.

Tip: Aby sme odstránili vzduchové bubliny, tortou párkrát pobúchame o stôl.

Ozdobíme mrazom sušenými jahodami a necháme stuhnúť v chladničke ideálne do ďalšieho dňa.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať